Imogon bär det av..

Haaj, imorgon så åker jag till gbg. Skönt att komma ifrån! Ska shoppa en massa.. haha det jag har råd till..hehe. Idag så har jag väll inte gjort så mycket. Eller jo dat har jag visst. Jag har varit inne på HFRK hela dagen. Föst red jag ut jacson sen så red jag ut stora och gosiga lukas. Mysigt men kallt!
Sen så åkte jag till mina egna prisar och busade lite, dem gillar clementin ;P
Haha, kort inlägg som vanligt..
 (jacson)
pözz
 
 

Scones


 

DU BEHÖVER

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 g smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

GÖR SÅHÄR:

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma :)

 

 
pözz 

Storm




Göteborg

Hej, alltså jag vte inte vad ni känner men alltså jag känner iaf att jag fokuserar mest på våran fotoblogg just nu, och det e ju sant. Men jag ska försöka att lägga ned mer tid på min blogg också. Men på torsdag så åker jag till göteborg ju, kommer hem på lördagen. Men fick nyss reda på att vi kommer att ha wifi där uppe så jag kommer alltås att ha med min data ock kommer kunna blogga undertiden.. Bra va?
 
Men det e storm i skåne just nu, fy fan alltså! 
kolla in detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/live/2/ 
 
bjuder på denna XD
 
pözz

Skräckis med Linnea

Hej, nu sitter jag och kollar skräckfilm men Linnea. Imorgon så ska jag först hjälpa till inne på HFRK och sen så kommer Christina och hämtar mig så ska vi fota lite... Men nu så ska vi fort sätta...

Pözz

Har min data

Haj, nu så sitter jag och laddar ner en massa program på min data. Fick den idag, det har ju varit på lagning. Så nu har den inget kvar -.-  
Men den har lite apple funktioner.. så det e ju chill. 
Men iaf, sitter på mitt rum med linnea och chillar, fett myys <3
 
Allstå jag har inte så mycket att säga nu.. kolla in MIXTOOO.BLOGG.SE! 
 
 
pözz
 

Lycklig


Hej, igår så var jag ju med SIZZ så himla kul hade vi. Fotade en massa. Och idag så har jag varit på kalas hon Lucas o Marcus, hade skit kul där också! Vi körde typ "mörkergömme" utomhus och så körde vi lite flippas sanning eller konka.. Har haft AWSOME! Sen så har jag och Johanna som just nu är på...Rhodos?? Hon är i ett varmt land och har det gött.. Ja vi har snapchatat lite videos.. Men familjerna, alltså Gud vad kul. 

Hoppas att alla andra kan få känna hur det känns att vara såhär lycklig som jag ofta är.. En skön känsla alltså! 

Glöm inte: Mixtoo.blogg.se

Pözz

Mixtoo

Hej, som ni kan se i inlägget här under så har jag och Christina skapat en blogg tilsammans. Det är mest en fotoblogg men det kommer upp text ibland. Vi försöker att ha en mening ut en låt som rubrik, men det e svårt!

Men iaf.. Så nu har jag TVÅ bloggar som jag måste hålla vid liv!


Men ni så ska jag Christina och hennes urgulliga hund titta vidare på Gossip girl.. 

Pözz

Sis o jag

Hej, bara så ni vet så har jag och min sis en blogg tilsammans nu! Det kommer att komma upp en massa bilder och lite text. Hoppas att ni kikar in där! Klicka HÄR för att komma till mixtoo.blogg.se!
 
 
pözz

Fredag imorgon!

Hej, imorgon så hoppas jag på en bra dag. Jag ska ju vara i skolan fråån 8-15 men det e bara roliga lektioner. Eller de vanliga men det e kul på fredagar, det går likosm så snabbt!
Vi börjar med NO klockan åtta, jag ska få prov så får se hur det går. Sen så har vi SO, vi har just nu historia.. inte min starka sida men vi jobbar med spel i grupper så det e kul.
Sen så har jag hemkunskap, och jag och Christina är där. Man e liksom uppdelade i slöjd och hemkunskaps grupper. Vi har prov i HK'n så vi får se hur det går. Sen så har vi svenska, och sist har vi engelska.
Efter skolan så ska jag hem till Christina (för första gågen :$). Hon bor i ekeby, så vill ni va med oss så skriv till mig på kik: kwwak !
 
Det är något disco på en skola där så vi får se  var vi hamnar ;P
 
Men som ni nu kan se så ser bloggen lite anorlunda nu, så att INGEN ska kunna anlaga mig för en massa saker.
 
Men nu så ska jag pcka inför imorgn!
 
(jag och christina)
pözz
 
 

Ta en chill pilla nu!

Alltså jag blir bara så irriterad just nu. Jag håller på att göra en design. Den kommer att komma upp på bloggen senast imorgon eftermiddag!  Så jag behöver ingen som säger att det e fel på mig, eller ngn som kommenterar att dom ska anmäla mig till polisen. Jag ska fixa detta problemet så fort jag kan. Det blev ett STORT missförstånd igår/iförrgår när jag fick denna designen av min kompis.

Idag så har jag inte gjort så mycket, haft so och ridning i skolan. Just nu så pluggat jag som in i! Alltså jag e så trött på läxor!! 
Jag hade 6 sidor i matte, en hel bokrecension på engelska, jättestort prov i spanska, kemi prov imorgon och biologi prov på fredag och hemkunskapssalen prov på fredag. Förstår ni att jag inge kan lägga ner 10000 år på bloggen!

Men just nu blir jag bara mer arg, så om ngn vill mig ngt mer så maila mig på 
[email protected]!! 


Pözz

Förlåt

Hej, förlåt för bloggens utseende.. Alltså måste fixa det. Men det var tydligen så att i designen jag gjort så var det ngt som var fel.. Aja. Nu så har jag denna fula så får se vad som händer sen. 

Idag så var jag och mamma på väla och handlade skor, till träningen. Fett AWSOME var dom. 
Älskar dem!

Men vi hörs.. 
Pözz

Lyx

Hej, kom nyss hem från skolan. Rätt chill dag idag. Hade ju profil i morse sen så hade jag 3 andra lektioner. 
När jag kom hem så gjorde jag god mellis.. Nam nam! 
Har lite bloggdesigner på beställning, så jag ska väll fixa med det också. 

Men nu så ska jag käka och kolla på gossip girl.. 

Pözz



Awkward

Hej, idag så vaknade jag 12.30 och nu e klockan snart 18.30. Jag har bara legat henna och snackat med en underbar person och kollar på AWKWARD. Det är en serie som du kan hitta på netflix. Jag började se den för en vecka sen, har redan tittat en säsong. Alltså jag vill inte att det ska ta slut redan. Riktigt bra serie!! 
Längtar redan till säsong 2.

Men ska väll äter gott sen, och snacka mer med älskade. 

Pözz

12.30

Hej, vaknade 12.30 idag. Helt sjukt. Alltså det roliga va att jag vaknade precis som ingenting.. Haha. 
Men idag så ska jag faktiskt inte göra så mycket. Får se vad som dyker upp. 
Men det blir skönt om det bara blir en "liggainneochkollapåfilmunderengosigfiltdag" haha. 

Igår så hade tog jag min premiär julmust. Sååå JÄVLA gött alltså. Jag ÄLSKAR julmust! 




Bloggar mer under dagen såklart. Kanske kommer upp ngt roligt inlägg.. Frågor och svar eller något. Han en massa obesvarade kommentarer.

Pözz


Lyckad kväll ♡


 
Hej, nu så har både Julia och Christina åkt. Vi har haft jättemys. Först så mötte vi upp Christina på Ica. Handlade mat och sånt till oss. 

Sen så gick vi hem till mig och "vi" (jag) lagade mat och fixade lite. Blev AWSOME gött. Kanske ska lägga upp receptet ngn dag. Tog typ sammanlagt 30 minuter att göra ALL mat. Så skönt. 

Men vi hörs.


Pözz

Äkta vänner är som diamanter, sällsynta men dom finns där



Bästisarnafästisarna

Hejsvejs alla söta läsare. 
Som ni märker så är hög nu en väldigt aktiv bloggerska ;P 
Hehe, ja men just nu så sitter jag och Julia och chillar på mitt rum. Christina ska även komma. Så kul ska det bli.

När vi skulle välja vilken mat vi skule ha så kunde vi inte bestämma oss om vi ska ha tacus eller pizza, så då kom jag på att vi ska göra tacopizza. Hur detta ska skuta återstå och se! 

Haha.. 

Men nu så ska vi bara fortsätta chilla och snart möta Christina (hon blir körd) 

Pözz 


Det brinner

Hej, nu så sitter jag på svenskan och kollar på en indisk/engelsk film. Lite weird, haha. 
Har haft, NO, SO, HEMKUNSKAP och nu SVANSKA. Dock så blev det inte så mycket av hemkunskapen. Det var ngn som satte igång brandalarmet på vår skola. 
Och när det händer så ska man hå ut till Helsingborgs stadspark ("vår skolgård"). Och mina och christinas skor låg i vårat skåp och vi fick inte gå och hämta de. Så vi fick gå ut barfota.. Åhh.
Så JÄVLA kallt!!! 
Aja, men som tur har jag min lilla ängel nellie. Fick låna ett par nya strumpur av henne. TACK :*

Jag och Christina och Julia gick till Athen innan och köpta takaka. Christina hade även med sig redbull, fick en. 
Och jag vet att vissa hatar personer som dricker enegidricka.. Men jag fick en av Christina och jag dricker inte alls ofta!!! 

Haha.. Men nu så ska vi fortsätta kolla.




Pözz 


Jag DÖÖÖÖR ★

Fredag ★

Hej, idag är det fredag så sjukt skönt. Alltså jag gillar fredagar i skolan också, vi har HEMKUNSKAP och det e fett kul när vi får välja grupper själv. 
Alltså dom som e på hemkunskapen är så sjukt sköna personer, liksom det e bara kul..haha.

Ska va med Julia sen idag, kommer ha det grymt. Vi ska typ göra egen pizza eller tacos. Mamma o pappa ska bort så jag o Julia hade tänkt att ha lita kul.

Fortfarande ont i handen, hoppas det blir bättre snart! 

Bloggar väll mer under dagen.. 



Pözz ö kraam


Nya tag ♔

Hej!
Nu så har jag fixat bloggen helt, har även radetar alla gamla inlägg. Vill börja om på nytt (när det gäller allt ientligen) Men att rensa och starta om bloggen känns iaf som ett stort steg. Jag ska försöka att blogga om lite mer seriösa saker.. liksom inte "idag har inte hänt ngt, hejdå" inlägg. Jag kommer att blogga från mobilen när jag kan det, och så blir det data inlägg när jag pallar det. 
Många tror att jag sitter vid datan hela dagarna, men jag sitter typ sammanlagt 7 dagar på en månad vid datorn. Enligt  mig är det bra, man jag sitter ju med min mobil 24/7 så ja... hehe.
 
Vad tycker ni om designen då? Jag diggar den faktiskit. Har suttit med den nu under hela bloggpausen jag haft (två veckor). Så jag gillar den, inte den snyggaste i världen, men den är helt ok. 
 
Ska även försöka att svara på alla söta läsares mail och kik meddelande. Jag menar verkligen inte något illa när jag inte svarar, har bara inte haft ork till det nu på sistonde.
 
Här är fem saker som jag LOVAR er!
♔-Jag kommer att ha minst en bild i varje inlägg!
♔-Jag kommer att svara på ALLT ni skriver till mig!
♔-Det kommer komma upp MINST ett inlägg per dag!
♔-Ska försöka att skriva bättre, inte "typ..asooo..iaf...iaf...ngn!!
♔-Jag ska skriva om lite roligare saker än bara "har varit i skolan...ingen spciellt har hänt"
 
 
Men vi hörs, pözz 
 

 
RSS 2.0